Wintersport verhuur en onderhoud

Als sportleraar en zeer fanatiek wintersporter maakte Marcel al ruim 50 jaar geleden kennis met de wintersport. De liefde voor de wintersport is zo groot dat hij meerdere keren per seizoen de sneeuw opzoekt en gaat skiën en soms nog les geeft. In het verleden heeft hij ook het snowboarden gedaan, maar het skiën en met name het carven vindt hij veel leuker.

In de tijd dat Juliëtte en Marcel nog hun sportzaak hadden, heeft Marcel zich via speciale opleidingen gespecialiseerd als wintersportspecialist. Verkoop van skischoenen, langlaufschoenen, alpine skies, langlaufskies en alle toebehoren zoals helmen, passeerden de uitgebreide wintersport opleiding.

De onderhoudsmachines heeft Marcel Sport aangehouden. Onderhoud en verhuur van skies en skischoenen met toebehoren, is nog steeds mogelijk op afspraak.

Dit seizoen gaan alle (nieuw en verhuur) langlaufsets, skies, skistokken, skischoenen, snowboardschoenen en kinderhelmen met GIGANTISCHE kortingen de deur uit. Maak een afspraak en kom kijken naar de extreme kortingen waarmee Marcel Sport werkt.

Kortingen tot 80% bij deze artikelen is niet onwaarschijnlijk.

Inlichtingen of maak een afspraak op:

info@marcelsport.nl
06 – 295 614 20